English (United Kingdom) Nederlands (Nederland) Türkçe (Türkiye)

Fresh Diamond: een (h)echt familiebedrijf

In 1990 zijn we gestart als groenteboer in Amsterdam. Onze grootvader heeft alles zelfstandig opgezet en heeft het jaren gerund waarna het is overgenomen door drie broers uit de familie. Na tien jaar een goed lopende zaak wilden we meer, we wilden groeien en kwamen met het idee zelf te gaan importeren. We wisten tenslotte welke leveranciers de beste kwaliteit leverden en zo konden we gaan uitbreiden met de zekerheid van kwalitatief hoogstaande producten. 

Hart voor de zaak en voor onze klanten

Fresh Diamond heeft binnen no time naamsbekendheid opgebouwd binnen de Europese groothandelsmarkt. Zo zijn wij gegroeid, groeien we nog steeds maar blijven we toch ook hetzelfde. Onze waarden blijven altijd: de hoogste kwaliteit leveren, tevreden klanten en snelle en goede service. We zijn een hecht familiebedrijf met hart voor de zaak en voor onze klanten.

Voedselveiligheid

Wij garanderen het hele jaar door hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Vanzelfsprekend werken wij met specialisten waardoor voedselveiligheid een vanzelfsprekendheid is. Omdat we onze voorraad in eigen beheer hebben, kunnen we de kwaliteit continu controleren en waarborgen. Daarnaast hebben wij vanzelfsprekend de benodigde certificeringen.