English (United Kingdom) Nederlands (Nederland) Türkçe (Türkiye)

29-10-2020 Hicaz granaatappel

Het 'symbool voor de gezondheid': De granaatappel!

Granaatappel is een van de gezondste vruchten ter wereld. De Granaatappel heeft ongelooflijke voordelen voor je lichaam. Het wordt een goddelijke vrucht genoemd omdat het de meest genoemde vrucht is in theologische boeken. Er wordt gezegd dat granaatappel antioxiderende, antivirale en antitumorale eigenschappen heeft en een goede bron van vitamines is, vooral vitamine A, vitamine C en vitamine E en foliumzuur. Deze geweldige vrucht bevat drie keer meer antioxidanten dan zowel wijn als groene thee. Granaatappelconsumptie vermindert ook het risico op allerlei ziektes. Als je niet bekend bent met de voordelen van granaatappel, kun je dit artikel lezen.

Rijk aan antioxidanten

Granaatappelpitjes krijgen hun levendige rode tint van polyfenolen. Deze elementen zijn krachtige antioxidanten. Granaatappelsap bevat meer antioxidanten dan andere vruchtensappen.

Bron van vitamine C

Een glas granaatappelsap voldoet aan 40 procent van de dagelijkse behoefte aan vitamine C.

Voorkomt kanker

Als resultaat van de onderzoeken is onthuld dat granaatappelsap prostaatkanker voorkomt. In onderzoeken met verschillende vruchtensappen is aangetoond dat granaatappelsap de meest effectieve drank is bij prostaatkanker.

Goed voor het geheugen

Aangenomen wordt dat de hoge concentraties antioxidanten in het sap de progressie van de ziekte van Alzheimer kunnen stoppen en het geheugen kunnen verbeteren.

Het vermindert ontstekingen in het lichaam

Granaatappel is een krachtige ontstekingsremmer vanwege de hoge concentratie aan antioxidanten. Het kan helpen om ontstekingen in het lichaam te verminderen.

Beschermt het hart en de aderen

Granaatappel staat bekend als de meest natuurlijke remedie voor het hart. Het beschermt het hart en herstelt de aderen. Studies hebben aangetoond dat granaatappel de doorbloeding verbetert en vasculaire occlusie voorkomt.

U kunt de de Hicaz granaatappel bestellen bij Fresh Diamond.

020-610 29 54 (Ook whatsapp)
Info@freshdiamond.nl